27 de maig del 2009

ARENY DE NOGUERA RECOLZA A RAMON TREMOSA




















De la mà de Convergència Democràtica de la Franja, Coalició per Europa ha penjat cartells per tota la Franja, del Matarranya fins a la Ribagorça, fins i tot a la vila de Graus, demanant el vot a les properes eleccions europees del 7 de juny per a Ramon Tremosa.

El passat 23 i 24 de maig, en plenes Festes Majors d’Areny de Noguera, els cartells del eurocandidat Ramon Tremosa foren penjats en els espais que habitualment s’utilitzen i en balcons de la Plaça Major, molt a prop del Centre d’Interpretació de la Ribagorça, a on moments desprès, hi havia un vi espanyol.

El diumenge per la tarda, els membres de Coalició per Europa-CDF vàren fer una passejada pel Pont de Montanyana, Sopeira i vàren acabar a Areny de Noguera, localitat molt vinculada a la família de Ramon Tremosa i a ón s’espera que es tregui alguns vots en aquests comicis. I ja per acabar, el passat dimarts 26 de maig, a les 22 hores, la Casa de la Cultura de Benavarri, va acullir un acte electoral en què es va anar desgranant el programa de Coalició per Europa i el treball que està realitzant CDF, de la mà de la Marta Canales, integrant de la candidatura a les Europees de Coalició per Europa.