14 de juliol del 2010

LES IMATGES DELS PLANS E

Tot Pla E porta un macro-cartell de fusta més resistent a les temperatures que les mateixes obres urbanístiques que anuncia. Tot municipi, per molt petit que sigui, ha pogut fer un Pla E en la seva primera versió i un Pla E en la seva segona edició i tot sigui per a que les diferents constructores no enviin a l'atur a més gent i aquests passin la mítica i crítica xifra de 5 milions d'aturats que supossaria el 20%, i que tant a prop hem estat.

Els Ajuntaments, com les diferents administracions públiques han continuat fent el mateix que feien i així quant ZP ha dit de fer Plans E tots els Ajuntaments s'hi han sumat com si la crisi no existís. alguns han arreglat els accesos, han construit rotondes, carrers i altres coses que eren necessàries; d'altres han optat per les piscines, fimnàs, remodelació de l'entorn a un determinat monument, com si un gimnàs o una piscina portarien treball i menys atur al poble.

ZP ha volgut arribar a tot el món, fins i tot al petit ajuntament de Monesma i Queixigar . D'altres, com a Fraga, una barana que encara no arriba als 30.000 euros ha de portar un cartell que val....x milers d'euros, quants? 3000, 6000?. La darrera, un equip informàtic per un ajuntament que valia uns 5000 euros amb cartellet també. Aquesta és la ostentació i la sortida de la crisi d'un ZP que vol apostar per una economia que de sostenible sols té el nom per què és insostenible econòmicament, a no ser que com deia Pepe Blanco, pujem impostos, per així tenir més diner. Jugant amb els impostos i amb els diners dels altres, és molt fàcil gestionar un país i acabar les obres que hores d'ara estàn inacabades per la mala gestió econòmica de Foment.
En qualsevol país europeu i democràtic uns quants ja haurien dimitit per corrupció o mala gestió, però aqui no passa res, SPAIN IS DIFERENT, i tant PSOE com PP, tots els que volen es que es recapti més diners i continuar a la poltrona. Gürtel o els silencis SOEcialistes de l'Ajuntament de La MUELA (alacaldia del PAR) són la prova del cotó.